‘Zon op dak’, een unieke kans voor ondernemers op ‘t Lochter

Zonenergie van het eigen dak, wie wil dat niet? Want met energiebesparing en energieopwekking is niet alleen thuis, maar ook zakelijk geld te verdienen. Daar komt natuurlijk nog bij dat duurzame energieopwekking bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoorde karakter van uw onderneming en aan een gezonde leefomgeving, nu en in de toekomst.

Het is dan ook belangrijk de mogelijkheden bij uw onderneming te laten onderzoeken. De provincie Overijssel wil u daar graag bij helpen en doet u, in het kader van het programma Nieuwe Energie Overijssel, een aanbod om kosteloos inzichtelijk te krijgen of het zinvol is zonnepanelen op uw dak te plaatsen.

Hiervoor stelt de provincie 10 dakscans (t.w.v. € 275,- per stuk) beschikbaar voor bedrijven, gevestigd op bedrijvenpark t ‘Lochter. De scan houdt in dat u naast inzicht in de potentie van zonnepanelen op uw dak, tevens een op maat gemaakt voorontwerp ontvangt inclusief terugverdientijden en mogelijke subsidies.

Uw bedrijfspand moet een minimale dakoppervlakte van 85 m2 hebben. Alleen de eerste 10 scans worden door de provincie vergoed, dus OP = OP !

Wilt u voor deze dakscan in aanmerking komen, dan kunt u dit kenbaar maken aan parkmanager Gertjan Mollink via 06-47547147 of g.mollink@hetlochter.nl.